Клемни табла

В търсене на резервни части за електродвигатели попадаме на клемните табла, които се произвеждат от първокачествена пластмаса и/или бакелит. Нашите продукти са окомплектовани със съответните болтове, шайби и клемни мостове помагащи за свързването на статора на ел. двигателите към електрическата мрежа. В предложените от нас клемните табла липсват, каквито и да е дефекти от сорта на пукнатини, шупли и други подобни пробойни.

Клемните табла притежават перфектни термични, механични и диелектрични характеристики. Те са подходящи за използване и в по-агресивна среда, където има нужда от допълнителна защита на двигатели, машини и прочие. Все по-често този вид табла са употребявани в строителството и промишлеността, защото имат наистина голямо значение за ползвателите.

Предложените клемни табла ви дават сигурност за връзките на използваните устройства. Продуктите ни са проверени от квалифицирани специалисти и са минали необходимите тестове за изправност. Естествено, вие можете да очаквате най-доброто срещу достъпна цена, която може да си позволите.

Характеристики клемно табло

Вашият коментар